Schoko-Chia Riegel
Ingredients
Ingredients
- 2 cups quick oats (use gluten-free certified if needed)
- ½ cup natural peanut butter
- ½ cup dairy-free chocolate chips
- ¼ cup coconut oil
- ¼ cup maple syrup
- ¼ cup chia seeds
Instructions
- Place all ingredients in a bowl and mix well until thoroughly combined.
- Line a square baking pan with wax paper, parchment paper or saran and press the mixture into the pan.
- Spend a few minutes really pressing it in there, this will help them hold together properly.
- Place in the freezer for at least 30 minutes.
- Cut into 8 bars or 16 squares and store in the fridge or freezer in a sealed container.
Snickers
Natürliche Erdnussbutter
450 gr geröstete Erdnüsse
Eine Prise Salz
Ein Mixer
Mix sie für 8-10 minAlle 2-3 min solltest du kurz stoppen und die Erdnüsse vom Rand kratzen
Zu erst wird die Konsistenz krümmelig sein, dann wird sie cremig. Wie cremig sie wird kommt darauf an, wie viel Öl in den Nüssen ist. Falls es nach 10 Minuten noch nicht cremig genug ist gibst du einfach noch 1-2 TL pflanzliches Öl dazu.
http://www.abeautifulmess.com/2012/03/make-your-own-peanut-butter.html
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